13 September 2018

mijndomein tickets

Wat zegt het dat je een decennium of langer klant bent van dezelfde klup. Voor wie 'wat ouder' is, heeft ongetijfeld meerdere decennia abonnementen lopen. KPN bijvoorbeeld. De vroegere PTT; voor wie 'wat jonger is'. Ik kom 30 jaar(ish) bij dezelfde kapper. De meisjes veranderden. De baas niet. Ik weet het: 'de jongeren' (dus iedereen die jonger is dan ik..) doen het hedentendage anders. Shoppen her en der, hupsen van links naar rechts. Prima. Wij doen dat natuurlijk ook. Als het zin heeft. Iets oplevert. Geld. Gemak. Beter. Meer.

Diensten die een ISP levert zijn voor lange termijn. Als in decennia. Je regelt je hosting en moet ervan op aan kunnen dat het blijft werken. Vertrouwen. Een hikje af en toe: NP, als het maar wordt opgelost. Het liefst snel. :-) Heb je een probleem: laat het je klant weten. Ga je je prijzen verhogen, geef ff een brul. Doe je dat niet, wel: weg vertrouwen.

Mijn hostingpakket wordt 2x zo duur. Vragen over waarom worden niet beantwoord. De functionaliteit van mijn websites is 0 - 10%. Database niet bereikbaar. Antwoorden van de helpdesk die niet helpen.